ACTIVITEITEN AANBOD

Plezier, ontspanning, beleven en werken, is waar het bij Erve Broekhuis om draait. Zo kan je onder andere aan het werk als "hulp-boer" en de aanwezige dieren verzorgen. Er zijn koeien, kalveren, paarden, een ezel, varkens, schapen, geiten, konijnen, cavia's en kippen.

De dieren zijn hobby matig aangeschaft voor de dagbesteding. Dit betekend dat er geen werkdruk ligt tijdens het verzorgen van de dieren. Wij vinden de aandacht voor de dieren net zo belangrijk als het voeren en verzorgen ervan.Ben je een echt buitenmens, dan kan er ook in de moestuin gewerkt worden of kan je op en rondom het erf helpen bij de voorkomende werkzaamheden en klussen.Houdt je veel van het buitenleven, maar wil je ook kunnen ontspannen en genieten van de rust en ruimte van het platteland, dan ben je bij Erve Broekhuis aan het juiste adres.

Ben je meer een klusser of een creatieveling, dan kan je in de grote overdekte kapschuur aan het werk. Hier kan je bezig zijn met houtbewerking, schilderen, zagen, knutselen, enzovoort, voor

Erve Broekhuis of misschien heb je een eigen idee wat je graag wilt uitwerken.

In overleg is er veel mogelijk.In deze kapschuur vinden ook de reparaties plaats van de fietsen en skelters.
Dus ben je handig met alles wat moertjes, boutjes en schroefjes heeft, dan kan je ook hierbij je armen uit de mouwen steken en ons helpen met deze werkzaamheden.


Naast alle buiten activiteiten worden er ook huishoudelijke- en keuken activiteiten verricht. Zo kan je bijvoorbeeld helpen met boodschappen doen, kantine werkzaamheden, koken, bakken, schoonmaken en het onderhouden van alle ruimtes, zodat deze netjes en werkbaar blijven.

Samen zorgen we er voor dat het gehele erf, de dierenruimtes en het zorggebouw netjes, schoon en overzichtelijk blijven. Dit is prettig en hygiƫnisch voor mens en dier.